Ako si vybrať vonkajšie LED produkty

S neustálym zlepšovaním účinnosti LED svetla a neustálym vývojom LED produktov vstúpilo mestské osvetlenie mojej krajiny do éry LED osvetlenia.Technológia LED osvetlenia zohráva čoraz dôležitejšiu úlohu v osvetlení mestskej krajiny.Zároveň to tiež znamená, že vonkajšie svietidlá majú stále vyššie požiadavky.

Vonkajšie LED lampy sú energeticky úsporné, majú vysokú svetelnú účinnosť, dobrý výkon, dlhú životnosť a nízke náklady na údržbu.Medzi všeobecne používané svietidlá patria: záplavové svietidlá, nástenné podložky, lineárne svietidlá, podzemné svietidlá, schodové svietidlá, okenné svietidlá, záhradné svietidlá atď. Pri výbere vonkajších svietidiel sú celkové úvahy nasledovné:

1. Bezpečnostné otázky: Projektové budovy, najmä starobylé budovy, sú vyrobené hlavne z dreva.Samotná drevená konštrukcia je horľavá.Keď je na mieste zápalný bod, je ľahké ho zapáliť.Preto pri projektoch osvetlenia je potrebné zvážiť stupeň spomaľovania horenia lampy.Čím vyšší je stupeň spomaľovania horenia, tým vyššia je bezpečnosť.

12313 (1)2. Anti-UV trieda: Anti-UV trieda je jednoducho schopnosť produktu odolávať starnutiu a žltnutiu.Hlavný vplyv je: ultrafialové lúče.Ak sa plášť lampy zmení na žltú, ovplyvní to efekt chodu lampy na projekt.Svetelná účinnosť bude lineárne klesať.Čím vyššia je úroveň odolnosti voči UV žiareniu, tým je menšia pravdepodobnosť starnutia, deformácie a praskania a tým väčšia je odolnosť voči žltnutiu.

12313 (2)

3. Anti-soľná hmla: prímorské, horúce a vlhké oblasti, soľná hmla vážne koroduje lampy, je náchylná na elektrochemickú koróznu reakciu a poškodzuje lampy.

4. Vodotesnosť: Pri vonkajších lampách je fatálnym problémom vodotesnosť.Toto je ďalší kľúčový faktor súvisiaci so životnosťou a stabilitou svietidla.Najmä pri projektoch krajinného osvetlenia je stabilita produktu prvoradá, niekedy dokonca dôležitejšia ako index podania farieb a svetelná účinnosť, pretože náklady na údržbu projektu krajinného osvetlenia sú veľmi vysoké.

12313 (3)


Čas odoslania: 13. decembra 2021